C’est Ça bij je thuis

 

C’est Ça verrassingsmenu die je kunt afhalen.

De keuze is uit een 3-,4- of 5 gangen verrassingsmenu. Het menu is bijna klaar en hoeft alleen met wat begeleiding dmv filmpjes en een omschrijving verwarmd te worden zodat u heerlijk het “restaurant gevoel” thuis kunt ervaren. Zelf weinig doen en heerlijk genieten.

 

Het 3 gangen menu (€27,50p.p.) bevat een voor-, hoofd-, en nagerecht

Het 4 gangen menu (€33,50p.p.) bevat een voor-, hoofd-, kaas en nagerecht

Het 5 gangen menu (€36,50p.p.) is la toute experience de C’est Ça, een volledig menu zodat je thuis die hele fijne sfeer kan proeven.

We hebben ook heerlijke wijnarrangementen die passen bij het menu, deze kun je uitzoeken in het restaurant of bestellen bij de bezorging. Uiteraard krijg je er een uitgebreide uitleg erbij.

 

Donderdag t/m zondag kunt u het menu bij ons afhalen van 17.00 tot 19.00uur. 

 

Secret C’est Ça!! (€61,87p.p.)

We hebben nu ook een escaperoombox voor thuis incl 4 gangen diner en 3 wijnen of bieren (geef dit aan bij je opmerking welke je wilt)

De box zit vol puzzels en een heerlijk diner die door de chef is samengesteld. (Dit hoef je alleen te verwarmen.) Wil jij de voorproever zijn van de Baron du Charentes? Reserveer dan deze super toffe box waar je avondvullend van kan genieten!! (benodigdheden: internet, smartphone)

voor meer informatie mail ons even.

 

Vossenjacht
De vossenjacht op 10 april 2021.

We organiseren samen met René een vossenjacht waar je je 3 gangen menu met aperitief en xtra lekkers zelf moet zoeken. Vind dus de vossen én onderdelen van je menu.

De kosten voor de tocht incl eten en aperitief zijn €35,-

Er is een kindermenu beschikbaar, dit kun je aangeven bij het reserveren. De kosten hiervoor blijven hetzelfde.  

 

Deze samenwerking is in stand gekomen door de ernstige ziekte van (mijn maatje) René. Hij heeft vorig jaar te horen gekregen dat ie ongeneselijk ziek is geworden als jonge ondernemer. Hierdoor is zowel privé al zakelijk alles op z’n kop gaan staan. Als ondernemer is ie gaan zoeken naar hoe nu verder. Dus gaan we samenwerken want samen staan we sterker!!

Samen met onze fantastische leveranciers maken we deze tocht mede mogelijk.

 

Reserveren kan via de reserveringsknop onderin in beeld. Dan selecteer je 10 april en dan kun je de vossenjacht aanvinken. Je krijgt dan binnen 2 dagen een mail met uitleg en tikkie. Zodra de betaling is voldaan ben je ingeschreven en krijg je op 9 april een mail met hierin instructies.!! 
Wij hebben er al super veel zin in! Jullie ook??

 

 

 

Belangrijk is dat u van te voren reserveert!

 

Mocht u allergieën of andere uitzonderingen hebben, neem even contact met ons op.

 

Tot snel bij C’est Ça

C'est Ça diamond frame
logo-cest-ca-black icon-logo-cest-ca-white menu-active right-arrow-white footer-facebook footer-instagram footer-youtube diamond-white icon-diamond-black