C’est Ça bij je thuis

 

C’est Ça verrassingsmenu die je kunt afhalen.

De keuze is uit een 3-,4- of 5 gangen verrassingsmenu. Het menu is bijna klaar en hoeft alleen met wat begeleiding dmv filmpjes en een omschrijving verwarmd te worden zodat u heerlijk het “restaurant gevoel” thuis kunt ervaren. Zelf weinig doen en heerlijk genieten.

 

Het 3 gangen menu (€27,50p.p.) bevat een voor-, hoofd-, en nagerecht

Het 4 gangen menu (€33,50p.p.) bevat een voor-, hoofd-, kaas en nagerecht

Het 5 gangen menu (€36,50p.p.) is la toute experience de C’est Ça, een volledig menu zodat je thuis die hele fijne sfeer kan proeven.

We hebben ook heerlijke wijnarrangementen die passen bij het menu, deze kun je uitzoeken in het restaurant of bestellen bij de bezorging. Uiteraard krijg je er een uitgebreide uitleg erbij.

 

Donderdag t/m zondag kunt u het menu bij ons afhalen van 17.00 tot 19.00uur. 

 

 

Secret C’est Ça!! (€61,87p.p.)

We hebben nu ook een escaperoombox voor thuis incl 4 gangen diner en 3 wijnen of bieren (geef dit aan bij je opmerking welke je wilt)

De box zit vol puzzels en een heerlijk diner die door de chef is samengesteld. (Dit hoef je alleen te verwarmen.) Wil jij de voorproever zijn van de Baron du Charentes? Reserveer dan deze super toffe box waar je avondvullend van kan genieten!! (benodigdheden: internet, smartphone)

voor meer informatie mail ons even.

 

Moederdag box

 

Wil je je moeder dit weekend (zat 8 mei & zon 9 mei) extra verwennen?

Dan kun je onze C’est Ça menu upgrade box geven!!

Hierin zitten allemaal lekkernijtjes om het diner extra feestelijk te maken voor haar.

Macarons, frandises, huisgemaakte limoncello, mooie thee, amandelroosje,

een door jou geschreven kaart (wij hebben een kaart en jij geeft de tekst door die je hierop wilt hebben deze stoppen wij in de box) en een door ons gepersonasileerde menu uitleg bij de filmpjes. Dus de chef spreekt direct even tegen de moeder in de filmuitleg van het menu.

De kosten zijn €12,50 per boxje (1p) Dit kun je bij je reservering in de opmerkingen aangeven dan nemen we per mail contact met je op. Let op reserveren voor zaterdag 8 mei!! Dit is niet op de dag zelf bij te boeken.

 

 

Belangrijk is dat u van te voren reserveert!

 

Mocht u allergieën of andere uitzonderingen hebben, neem even contact met ons op.

 

Tot snel bij C’est Ça

C'est Ça diamond frame
logo-cest-ca-black icon-logo-cest-ca-white menu-active right-arrow-white footer-facebook footer-instagram footer-youtube diamond-white icon-diamond-black