C’est Ça bij je thuis

Er zijn tijdelijk geen afhaalmaaltijden beschikbaar!

 

 

C’est Ça verrassingsmenu die je kunt afhalen.

De keuze is uit een 3-,4- of 5 gangen verrassingsmenu. Het menu is bijna klaar en hoeft alleen met wat begeleiding dmv filmpjes en een omschrijving verwarmd te worden zodat u heerlijk het “restaurant gevoel” thuis kunt ervaren. Zelf weinig doen en heerlijk genieten.

 

Het 3 gangen menu (€27,50p.p.) bevat een voor-, hoofd-, en nagerecht

Het 4 gangen menu (€33,50p.p.) bevat een voor-, hoofd-, kaas en nagerecht

Het 5 gangen menu (€36,50p.p.) is la toute experience de C’est Ça, een volledig menu zodat je thuis die hele fijne sfeer kan proeven.

We hebben ook heerlijke wijnarrangementen die passen bij het menu, deze kun je uitzoeken in het restaurant of bestellen bij de bezorging. Uiteraard krijg je er een uitgebreide uitleg erbij.

 

Donderdag t/m zondag kunt u het menu bij ons afhalen van 17.00 tot 19.00uur. 

 

 

Secret C’est Ça!! (€61,87p.p.)

We hebben nu ook een escaperoombox voor thuis incl 4 gangen diner en 3 wijnen of bieren (geef dit aan bij je opmerking welke je wilt)

De box zit vol puzzels en een heerlijk diner die door de chef is samengesteld. (Dit hoef je alleen te verwarmen.) Wil jij de voorproever zijn van de Baron du Charentes? Reserveer dan deze super toffe box waar je avondvullend van kan genieten!! (benodigdheden: internet, smartphone)

voor meer informatie mail ons even.

 

 

Vanaf 29 mei hebben wij voorlopig geen afhaal menu’s meer.

 

Belangrijk is dat u van te voren reserveert!

 

Mocht u allergieën of andere uitzonderingen hebben, neem even contact met ons op.

 

Tot snel bij C’est Ça

C'est Ça diamond frame
logo-cest-ca-black icon-logo-cest-ca-white menu-active right-arrow-white footer-facebook footer-instagram footer-youtube diamond-white icon-diamond-black