Over C’est Ça

Restaurant C'est Ça is een table d'hôte. Dat houdt in dat je lekker gaat zitten en je laat verrassen door de chef. Elke week serveren we een nieuw 3-, 4- of 5-gangen verrassingsmenu*. Mooie bijpassende wijnen, speciaalbieren en originele frisdranken kunnen al deze gangen begeleiden. Onze keuken is geïnspireerd op de klassieke Franse haute cuisine maar regelmatig gaan we ook eens kijken bij de buurlanden. We kunnen met ons menu rekening met allergieën, zwangere dames en/of vegetariërs/veganisten. Dit willen we wel van te voren weten ivm voorraad. Let op! We kunnen nooit sporenvrij koken. *Op vrijdag en zaterdag serveren we alleen het 5 gangen menu.

C'est Ça diamond frame
C'est Ça diamond frame
C'est Ça diamond frame
C'est Ça diamond frame

Reserveer de Table du Chef en neem een kijkje in de keuken van C’est Ça!

Vier je binnenkort je verjaardag, neem je je collega's mee of wil je een keer gezellig met een groep vrienden bijkletsen? Reserveer dan de stamtafel! Je zit direct naast onze open keuken en kan gezellig met de chef meekijken. Er is plek voor maximaal 11 personen. Interesse? Reserveer de tafel via: 030-2710105 of check onze website.

Tel. 030 271 01 05

Chefkok Raoul zorgt er iedere week voor dat je wordt verrast met lekkere & smakelijke verrassende gerechten.

Onze keuken heeft aandacht voor biologisch, puur eten en bewust koken. Zo gooien we bij C’est Ça weinig weg en houden we niet van al die plastic verpakkingen. Bij C’est Ça houden we van góed eten en drinken. Buitenbeentjes en bijvangst? Daar worden we juist blij van!

C'est Ça diamond frame

Onze huiskamer

We heten je van harte welkom in onze huiskamer. Het restaurant is om de keuken heen gesetteld. Zodat de kok net zoals thuis gezellig bij je staat te koken. Samen met de bediening maken we er een gezellig avond van met wat weetjes en details over de gerechten en wijnen. Niet teveel poespas maar lekker genieten met heerlijke chansons op de achtergond. Neem de tijd als je wilt om heerlijk te genieten van een avondje verwennerij. Wij hebben er al zin in!
logo-cest-ca-black icon-logo-cest-ca-white menu-active right-arrow-white footer-facebook footer-instagram footer-youtube diamond-white icon-diamond-black