Over C’est Ça

Restaurant C'est Ça is een table d'hôte. Dat houdt in dat je lekker gaat zitten en je laat verrassen door de chef. Elke week serveren we een nieuw 3-, 4- of 5-gangen verrassingsmenu. Mooie bijpassende wijnen, speciaalbieren en originele frisdranken kunnen al deze gangen begeleiden. Onze keuken is geïnspireerd op de klassieke Franse haute cuisine maar regelmatig gaan we ook eens kijken bij de buurlanden. We houden met ons menu uiteraard rekening met allergieën, zwangere dames en/of vegetariërs. Let op! We kunnen nooit sporenvrij koken.

C'est Ça diamond frame
C'est Ça diamond frame
C'est Ça diamond frame
C'est Ça diamond frame

Reserveer de Table du Chef en neem een kijkje in de keuken van C’est Ça!

Vier je binnenkort je verjaardag, neemt een collega afscheid of wil je een keer gezellig met een groep vrienden bijkletsen? Reserveer dan de stamtafel! Je zit direct naast onze open keuken en kan gezellig met de kok meekijken. Er is plek voor maximaal 11 personen. Interesse? Reserveer de tafel via:

Tel. 030 271 01 05

Chefkok Raoul zorgt er iedere week voor dat je wordt verrast met lekkere, goede gerechten.

Raoul heeft aandacht voor biologisch, puur eten en bewust koken. Zo gooien we bij C’est Ça weinig weg en houden we niet van al die plastic verpakkingen. Bij C’est Ça houden we van góed eten en drinken. Buitenbeentjes en bijvangst? Daar worden we juist blij van!

C'est Ça diamond frame

Onze leveranciers

We werken al jaren samen met een team van vaste leveranciers, waaronder Ecofields, Roberto Gelato, de Goey-Koot, Veerman Vis, Karakter Wijnimport en Margaret Wines. Onze leveranciers hebben dezelfde denkwijze over eten en drinken als wij. Dat vinden we belangrijk.
logo-cest-ca-black icon-logo-cest-ca-white menu-active right-arrow-white footer-facebook footer-instagram footer-youtube diamond-white icon-diamond-black